Retkeilykartat

Maastokartat ovat kiehtoneet minua pikkupojasta lähtien. Suunnistusharrastuksen myötä päädyin jo 15-vuotiaan tekemään suunnistuskarttoja Satakunnasta. Aihe kiinnosti minua niin paljon, että suoritin varusmiespalveluksen mittaustiedustelussa ja hakeuduin opiskelemaan Teknilliseen korkeakouluun maanmittausosastolle.

Maanmittauksen diplomi-insinöörinä minulla on pääaineen laajuiset opinnot sekä geodesiasta että kartografiasta. Ehdin työskennellä vanhempana tutkijana karttojen ja GPS-mittausten parissa lähes kymmenen vuotta Geodeettisessa laitoksessa ennen ryhtymistä retkeilytoimittajaksi.

En ole suinkaan unohtanut kartografista osaamistani, vaan hyödynnän sitä edelleen tekemällä asiakkaille ulkoilu- ja retkeilykarttoja sekä täydentämällä niiden ulkoiluinformaatiota. Olen piirtänyt jo usean vuoden ajan kaikkien Retki-lehden matkakertomusten kartat. Ulkoilukarttojani on käytössä etenkin Helsingin ja Espoon ulkoilualueilla. Valmistan myös taloyhtiöiden pihakarttoja.

Ratkaisen karttaongelmasi, joten ota yhteyttä, kun kaipaat karttaa kirjaasi, lehtijuttuun, taloyhtiönne pihalle tai vaikkapa yhdistyksen retkeilyreitille.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

Joel Ahola
joel.ahola@retkeilymediaahola.fi
p. +358 40 5145051

Yhteydenottolomake: