Pihakartat

Onko vierailla tai läheteillä vaikeuksia löytää perille? Entäpä jos asukkaalla on hätä ja pelastajat harhailevat pihalla?

Eipä hätää – taloyhtiöstänne puuttuu vain pihakartta, johon olisi merkitty selkeästi huoneistojen tai rappujen ovien sijainnit ja kulkureitit niille. Valmistan teille tarvitsemanne ja lain edellyttämän* pihakartan ammattitaidolla ja edullisesti.

Pyydä ilmainen tarjous!

Tutustuttuani kohteeseen annan työstä tarjouksen, jossa ehdotan kartalle sijoituspaikkaa ja määritän tarvittavan karttakoon. Karttaan merkitään kaikki oleelliset rakenteet ja tiedot sekä lain vaatimat mahdolliset pelastustiet ja Olet tässä -merkintä. Kartta valmistetaan 2 mm alumiinikomposiittilevylle UV-tasopainona. Kartassa on antigraffitikalvo eli pinta on helposti puhdistettavissa ilkivallan aiheuttamista tussi- ja spraymaalijäljistä.

Työ sisältää kaiken pohja-aineistojen hankinasta kohteen maastotöihin sekä digitaalisen pihakartan piirtämisestä kartan painamiseen ja materiaaleihin. Toimitan itse valmiin kartan kohteeseen ja voin kiinnittää sen yhtälailla lauta- ja betoniseinään kuin tiilimuuriin tai rautaporttiin. Tarvittaessa pystytän kartalle liikennemerkkitolppiin perustuvan opasteen.

Työ sisältää:

  • Pohja-aineistojen hankinnan.
  • Mittasuhteiltaan totuudenmukaisen kartan piirtämisen
    maastossa.
  • Digitaalisen pihakartan piirtämisen.
  • Kartan hyväksyttämisen taloyhtiöllä (yksi korjauskierros).
  • Kartan painamisen ja materiaalin.
  • Valmiin kartan toimittamisen taloyhtiölle.
  • Laskutuksen valmiin kartan luovuttamisen jälkeen.

Työstä vastaa retkeilytoimittajana ja karttojen asiantuntija työskentelevä Joel Ahola, jolla on maanmittauksen diplomi-insinöörin tutkinto ja yli 20 vuoden kokemus erilaisten karttojen valmistamisesta.

*Maankäyttö- ja rakennusasetus (895/1999) 84 § sekä Länsi-Uudenmaan ja Helsingin pelastuslaitosten ohjeistus: Kahdelle tai useammalle samalla tontilla olevalle rakennukselle tulee olla tonttiopastetaulut.

Karttanäytteitä:

 

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

Joel Ahola
joel.ahola@retkeilymediaahola.fi
p. +358 40 5147051

Yhteydenottolomake:

Avainsanat: Pihakartta, pihaopaste, pihaopastus, pihapiirros, pihataulu, tonttikartta, tonttiopaste, tonttiopastus, tonttiopastetaulu, tonttipiirros, aluekartta, alueopaste, alueopastus, aluepiirros, sijaintikartta, sijaintiopaste, sijaintiopastus, sijaintipiirros, talokartta, talo-opaste, talo-opastus, talopiirros, kohdekartta, kohdeopaste, kohdeopastus, kohdepiirros, ulko-opaste, opastekartta, opastaulu, opastetaulu